Hoe koopt u de Zadelwing?

Via het contactformulier kunt u snel en simpel één of meer Zadelwings inkopen. De aankoop wordt per postpakket of pakketdienst onder rembours of onder vooruitbetaling toegezonden. U vraagt uw zadelmaker om de Zadelwing in te bouwen. Ruitersportbedrijf Kamperland B.V. is bij zo’n aankoop niet verantwoordelijk voor de inbouw en werking van de Zadelwing.
Maak een afspraak met een van de geselecteerde Zadelwing inbouw partners. Koop daar de Zadelwing inclusief het inbouwen ervan. Deze partner is verantwoordelijk voor de inbouw. Mocht er iets fout dan kunt u GRATIS een beroep doen op de hulp van de specialisten van Ruitersportbedrijf Kamperland B.V.
Als u de zekerheid wilt hebben of uw zadel nog wel goed ligt en of goed past dan is het verstandig de hulp in te roepen van een van onze partners. Onze partners zijn geselecteerde en gecertificeerde inbouwers, maar ook deskundig als zadelmaker of zadelpasser.

Zij kunnen het zadel, paard en ruiter beoordelen.Zij kunnen zien wat er fout is, wat het probleem veroorzaakt. Zij kunnen beoordelen wat de positieve invloed van de Zadelwing op het welzijn van het paard, de prestatie of rijplezier kan worden. Maar vooral als er een zadel- rug- of rijprobleem is onderzoeken ze waarom dat is en kunnen dan het probleem, als mogelijk oplossen. Is er twijfel of moet de oplossing van een ander komen, dan weten zij welke deskundige u moet vragen om u verder te helpen.